Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Benzine kettingzaag 45CM/ 45CC Benzine kettingzaag 45CM/ 45CC Benzine kettingzaag 45CM/ 45CC Benzine kettingzaag 45CM/ 45CC Benzine kettingzaag 45CM/ 45CC Benzine kettingzaag 45CM/ 45CC Benzine kettingzaag 45CM/ 45CC Benzine kettingzaag 45CM/ 45CC

Benzine kettingzaag 45CM/ 45CC

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: kibani| Barcode: 0634154950807

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Profit S
Profit Shop
Uiterlijk 13 januari in huis € 109.95 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Het rooien van bomen, zagen van haardhout en het zagen van hout constructies is voor de Kibani 45 cc kettingzaag geen enkel probleem. De kettingzaag heeft een luchtgekoelde 2.3 pk, 2-takt motor. Omdat de kettingzaag voorzien is van een benzine motor, kunt u gaan en staan waar u wilt. Hierdoor is de kettingzaag breed inzetbaar. De kettingzaag is voorzien van een 45 cm lang zaagblad. Door het easy-startsysteem is de kettingzaag eenvoudig te starten. Dit alles maakt de kettingzaag tot een gebruiksvriendelijke en makkelijk te hanteren machine.

Verder heeft de kettingzaag een automatische kettingsmering, waardoor de ketting wordt gesmeerd tijdens het gebruik. Door middel van een stelschroef is de hoeveelheid in te stellen. De kettingzaag is voorzien van een kettingremsysteem. Hierdoor kunt u veilig werken met de kettingzaag. Het soft grip handvat zorgt ervoor dat u de kettingzaag comfortabel kunt vasthouden.

Specificaties:

Luchtgekoelde 1 cilinder, 2-takt motor
Vermogen: 45 cc / 2.3 pk / 1.7 kW
Brandstoftank inhoud: 550 ml
Mengsmering: 1:25
Type brandstof: Euro 95 / 2 takt olie
Ketting olie tank inhoud: 260 ml
Totale lengte zaagblad: 51.5 cm
Zaagbladoppervlakte: 45 cm / 18 inch
Pitchmaat ketting: 0.325’’
Toerental: 10000 toeren p/min
Toerental stationair: 2800 toeren p/min
Geluidsniveau: 113dB
Gewicht kettingzaag: 6.2 kg
Afmeting verpakking: 53x27x32 cm (LxBxH)
Keurmerk: CE
Type: GTS4504
Merk: Kibani Germany
Één jaar garantie

Ons advies voor de mengverhouding van deze machine is 1:25, wij adviseren hiervoor onze Agealube olie (zie onderaan deze pagina). Agealube olie is een tweetaktolie speciaal ontwikkeld voor tuinmachines gebaseerd op zorgvuldig gekozen hoogwaardige minerale en synthetische basisoliën. Hierdoor worden alle motoronderdelen uitmuntend gesmeerd. Tevens wordt aanslag op de bougie voorkomen en zorgt de olie voor een extreem goede corrosiebescherming bij stilstand. De olie zorgt tevens voor aanzienlijk lagere rookvorming dan goedkopere oliën. De Agealube olie heeft een handige doseerfles waarmee in een eenvoudige handeling de exacte dosering olie kan worden afgemeten.

Let op:
Deze machine loopt op een mengsmering van 1:25. Dit houd in, 1 liter olie op 25 liter benzine. U kunt voor deze machine geen ASPEN 2-takt gebruiken. ASPEN 2-takt is een mengsmering van 1:50. Dit is te schraal, waardoor de machine kan vastlopen. Wij adviseren u om onze 2-takt olie te gebruiken en te mengen tot een verhouding van 1:25 met benzine (Euro 95 loodvrij). Aangemaakte mengsmering is maximaal 2 maanden te gebruiken. Na 2 maanden dient u dan ook nieuwe mengsmering aan te maken. Schade ontstaan als gevolg van te weinig oliesmering valt niet onder garantie.

Basis tips:

Haal bij langdurig stilstand (ca. 2 maanden) alle brandstof uit de tank, start de machine en laat deze net zolang lopen totdat de machine uitvalt. Dit voorkomt verstoppingen en startproblemen.
Gebruik geen mengsmering welke lang heeft stilgestaan, begin altijd met verse mengsmering. Oude mengsmering kan verstoppingen en startproblemen veroorzaken.
Maak vooraf een jerrycan aan met kant en klare mengsmering zodat de machine eenvoudig weer bijgevuld kan worden wanneer de tank leeg is (zie onderaan deze pagina).
Voorkom kettingbreuk en werk altijd met een scherpe ketting, maak een botte ketting weer scherp met de bijgeleverde vijl of bestel een reserve ketting mee, tevens kunt u ook onder aan deze pagina een kettingslijper mee bestellen. (zie onderaan deze pagina).
De machine geeft rijk olie af, werk daarom met een dikke ketting olie (zie onderaan deze pagina).

Eigenschappen

Merk kibani
Wat zit er in de doos 1
Aandrijving Benzine
Automatische Kettingsmering Ja
Bladbreedte 2
Diameter zaagblad 5110 mm
Draadloos Ja
Geluidsniveau 108 dB
Product gewicht 6.2 g
Snoerlengte 1 m
Spanning 1 V
Telescopisch Nee
Voltage 1 V
Zaagbladlengte 45 mm

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews