Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Bosch Accukettingzaag (zonder Accu) -36 V - Zwaardlengte 30 CM Bosch Accukettingzaag (zonder Accu) -36 V - Zwaardlengte 30 CM Bosch Accukettingzaag (zonder Accu) -36 V - Zwaardlengte 30 CM

Bosch Accukettingzaag (zonder Accu) -36 V - Zwaardlengte 30 CM

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Bosch 18-volt| Barcode: 3165140925648

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
bol.com
bol.com
thuiswinkel waarborg Voor 23:59 besteld, morgen in huis € 102.95 Bekijk »
Gereedsc
Gereedschapcentrum.nl
Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis € 104.00 Bekijk »
Coolblue
Coolblue
thuiswinkel waarborg Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis. € 115.00 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

"De Bosch accukettingzaag is een ketttingzaag die werkt op een Lithium-Ion accu. Hierdoor kan je de kettingzaag overal in jouw tuin gebruiken.

Waar is het artikel voor geschikt?
De Bosch kettingzaag is geschikt voor kleine en middelgrote klussen. De kettingzaag is bestemd voor het zagen van hout, bijv. houten balken, planken, takken en stammen, alsmede voor het vellen van bomen. Het kan worden gebruikt voor schulpen (in de lengte van de nerf) en afkorten (dwars op de nerf).

De voordelen van de kettingzaag:
- Onafhankelijk: meer dan 100 keer knippen door 10 cm × 10 cm dik dennenhout met één enkele acculading. (accu en lader zijn niet in de leveringsomvang inbegrepen.)
- Onmiddellijk startklaar: geen kabelwirwar, geen omslachtig starten, zoals bij toestellen met benzinemotor – altijd klaar voor gebruik.
- Krachtig: de motor met hoog vermogen en hoge treksterkte kan alle taken in uw tuin aan.
- Ergonomische handgrepen. Softgrip en ergonomisch design voor betere hanteerbaarheid
- Oliepeilindicatie en automatische oliesmering voorkomen drooglopen van de kettingzaag
- Tweevoudig remsysteem. Elektronische terugslagrem met hoorbare waarschuwing en functierem voor verhoogde veiligheid
- Praktisch. Compact design en zwaard van 30 cm
- SDS-systeem om de ketting zonder gereedschap te spannen en te wisselen
- Krachtig. De combinatie van een elektrische motor met hoge treksterkte en 36 volt Lithium-Ion-accu kan alle tuinklussen aan (accu en lader zijn niet in de leveringsomvang inbegrepen)

Let op:
Alle accu's van Bosch zijn te verwisselen. Dat betekent dat elke 36 Volt accu van Bosch te gebruiken is voor deze kettingzaag. Let op, de kettingzaag wordt geleverd zonder accu en lader.

Knock-Code
Dit Bosch gereedschap is voorzien van een intelligente Syneon chip. De Syneon chip zorgt voor de perfecte interactie tussen de smart Li-Ion accu, de sterke motor en de robuuste versnelling. De Syneon chip controleert op een intelligente manier de energie die het gereedschap nodig heeft voor de beste prestaties bij elke toepassing. Hierdoor heeft het Bosch gereedschap een maximaal uithoudingsvermogen en een optimale kracht.
Bekijk alle Bosch gereedschappen met een Syneon chip door op de bovenstaande afbeelding of de blauwe tekst in deze zin te klikken.

De belangrijkste specificaties van de kettingzaag:
- Compactibel accutype: Lithium-Ion
- Compatibele accuspanning: 36 V
- Olietank: 135 ml
- Snedes per acculading: meer dan 100 (in 10 x 10 cm dik dennenhout)
- Zwaardlengte: 30 cm
- Kettingsnelheid: 8 m/s
- Aandrijfschakelsterkte: 1,1 mm
- Ketting: Chromen ketting
- Gewicht (incl. ketting en zwaard): 4,0 kg
- SDS-systeem
- Quick Stop
- Automatische smering
- Levering zonder accu en lader

Tips & tricks
- Draag persoonlijke beschermende uitrusting en altijd een veiligheidsbril. Het dragen van persoonlijke beschermende uitrusting zoals een stofmasker, slipvaste werkschoenen, een veiligheidshelm of gehoorbescherming, afhankelijk van de aard en het gebruik van het elektrische gereedschap, vermindert het risico van verwondingen.
- De kettingzaag wordt niet met olie gevuld geleverd; het is belangrijk om de kettingzaag voor gebruik met olie te vullen.

Onderhoud
- Trek altijd voor werkzaamheden aan het elektrische gereedschap de stekker uit het stopcontact.
- De geleidingssleuf van het zwaard verslijt in de loop van de tijd. Draai bij het vervangen van de zaagketting het zwaard 180° om de slijtage te compenseren. Hierdoor wordt de gebruiksduur van het zwaard verlengd.

Garantie
Er wordt twee jaar fabrieksgarantie gegeven op de Bosch kettingzaag. Bekijk de website van Bosch voor de voorwaarden en verdere details van de garantie.

Wat zit er in de verpakking?
- Bosch Accu Kettingzaag
- Kettingzaagolie 80 ml
- Afscherming
- Zaagketting
- Zwaard
- Nederlandstalige gebruiksaanwijzing

Over het merk
Het merk Bosch is wereldmarktleider op het gebied van elektrisch gereedschap en toebehoren voor elektrisch gereedschap. De belangrijke succesfactoren zijn innovatiekracht en innovatietempo. Zo brengt Bosch elk jaar meer dan 100 nieuwigheden op de markt. Het assortiment bestaat uit elektrisch gereedschap, tuingereedschap, meetgereedschap en een breed assortiment accessoires voor deze artikelen. Het complete Bosch doe-het-zelf en tuinassortiment is te verkrijgen bij bol.com en hierdoor heeft bol.com het grootste Bosch assortiment van Europa!"

Eigenschappen

Merk Bosch 18-volt
Draadloos Ja

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews