Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Combitool 51,7CC (bosmaaier draad,bosmaaier mes,heggeschaar en kettingzaag) Combitool 51,7CC (bosmaaier draad,bosmaaier mes,heggeschaar en kettingzaag) Combitool 51,7CC (bosmaaier draad,bosmaaier mes,heggeschaar en kettingzaag) Combitool 51,7CC (bosmaaier draad,bosmaaier mes,heggeschaar en kettingzaag) Combitool 51,7CC (bosmaaier draad,bosmaaier mes,heggeschaar en kettingzaag) Combitool 51,7CC (bosmaaier draad,bosmaaier mes,heggeschaar en kettingzaag) Combitool 51,7CC (bosmaaier draad,bosmaaier mes,heggeschaar en kettingzaag) Combitool 51,7CC (bosmaaier draad,bosmaaier mes,heggeschaar en kettingzaag) Combitool 51,7CC (bosmaaier draad,bosmaaier mes,heggeschaar en kettingzaag) Combitool 51,7CC (bosmaaier draad,bosmaaier mes,heggeschaar en kettingzaag) Combitool 51,7CC (bosmaaier draad,bosmaaier mes,heggeschaar en kettingzaag)

Combitool 51,7CC (bosmaaier draad,bosmaaier mes,heggeschaar en kettingzaag)

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: kibani| Barcode: 0634154950630

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

De krachtige 51.7 cc Kibani combitool heeft genoeg vermogen voor de zware klussen. Met de 4 meegeleverde opzetstukken is de machine voor iedere klus geschikt. Als het nou gaat om snoeien, maaien of de heg weer strak maken, met deze combi tool is het geen probleem. De set bestaat uit een heggenschaar, kettingzaag, 2 draads-draadkop en 3-tands mes. De opzetstukken zijn eenvoudig te verwisselen middels de connector. Doordat alle verlengstukken los zijn, kan de combitool compact opgeborgen worden. Voor extra veiligheid en comfort wordt er een draagriem bijgeleverd. De combitool is van een hoogwaardige kwaliteit zoals u mag verwachten van een Duits product. Dit mag dus zeker niet ontbreken in uw tuinhuis!

Let op:

Deze machine loopt op een mengsmering van 1:25. Dit houd in, 1 liter olie op 25 liter benzine. U kunt voor deze machine geen ASPEN 2-takt gebruiken. ASPEN 2-takt is een mengsmering van 1:50. Dit is te schraal, waardoor de machine kan vastlopen. Wij adviseren U om onze 2-takt olie te gebruiken en te mengen tot een verhouding van 1:25 met benzine (Euro 95 loodvrij). Aangemaakte mengsmering is maximaal 3 maanden te gebruiken. Na 3 maanden dient u dan ook nieuwe mengsmering aan te maken. Schade ontstaan als gevolg van te weinig oliesmering valt niet onder garantie.

Eigenschappen

Merk kibani
Wat zit er in de doos 1
Aandrijving Benzine
Automatische Kettingsmering Nee
Bladbreedte 10
Diameter zaagblad 300 mm
Draadloos Ja
Geluidsniveau 91 dB
Product gewicht 15 kg
Snoerlengte 0 m
Spanning 0 V
Telescopisch Nee
Voltage 0 V
Zaagbladlengte 300 mm

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews