Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
GARDENA CST 3519-X Elektrische Kettingzaag - 1900W - 35 cm Zwaardlengte - Met Quick-Fit systeem GARDENA CST 3519-X Elektrische Kettingzaag - 1900W - 35 cm Zwaardlengte - Met Quick-Fit systeem GARDENA CST 3519-X Elektrische Kettingzaag - 1900W - 35 cm Zwaardlengte - Met Quick-Fit systeem

GARDENA CST 3519-X Elektrische Kettingzaag - 1900W - 35 cm Zwaardlengte - Met Quick-Fit systeem

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: GARDENA| Barcode: 4078500886208

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Krachtige inline kettingzaag met de beste snoeiresultaten. Door de optimale gewichtsverdeling ligt deze kettingzaag veilig en ergonomisch in de hand. Vooral het quick-fit-systeem is erg handig hiermee kunt u eenvoudig en zonder problemen de ketting monteren en spannen, zowel bij de eerste keer als bij het opnieuw spannen. De zaag wordt bevestigd en de ketting is in slechts één stap perfect gespannen. Ontzettend gemakkelijk, zonder dat u de ketting opnieuw hoeft te controleren en te spannen! De zaag is voor de veiligheid voorzien van een 'quick-stop'-functie. Dit zorgt ervoor dat de ketting binnen 0,15 seconden stopt, waardoor letsel door de nog werkende ketting wordt voorkomen. Zwaardlengte: 35 centimeter. De kettingzaag is voorzien van een handgreep rondom met zachte elementen zodat u de kettingzaag veilig en stevig in elke snoeipositie kunt vasthouden. We leveren olie voor het eerste gebruik, zodat u de kettingzaag meteen kunt gebruiken. Praktisch: door een kijkvenster kunt u het oliepeil gemakkelijk en snel controleren.

Eigenschappen van de Gardena CST 3519-X Elektrische kettingzaag
• Zwaardlengte: 35 cm
• Vermogen: 1900 Watt
• Kettingsnelheid: 12 m/sec
• Ketting met één hand spannen
• Ketting stopt binnen 0,15 sec

Garantie
Er zit twee 2 jaar garantie op de (elektrische) GARDENA heggenscharen.

Over het merk GARDENA
GARDENA (onderdeel van Husqvarna Group) is in 1961 opgericht in Ulm, Duitsland. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een van de grootste en meest innovatieve marktleiders op het gebied van tuingereedschap. Of het nu gaat om bewatering, gazononderhoud of snoeigereedschap, GARDENA heeft voor iedere klus in de tuin de juiste oplossing. Om kwaliteit te waarborgen test GARDENA alle artikelen meerdere malen voordat ze op de markt worden gebracht. Dit garandeert de beste kwaliteit en een lange levensduur. Bekijk hier het gehele GARDENA assortiment.
..

Eigenschappen

Merk GARDENA
Vermogen 1900 W.
Wat zit er in de doos 1 stuk
Aandrijving Elektrisch
Draadloos Nee
Zaagbladlengte 350 mm

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews