Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Makita DUC302Z accu kettingzaag body 2 x 18V 30cm snoeikettingzaag Makita DUC302Z accu kettingzaag body 2 x 18V 30cm snoeikettingzaag Makita DUC302Z accu kettingzaag body 2 x 18V 30cm snoeikettingzaag

Makita DUC302Z accu kettingzaag body 2 x 18V 30cm snoeikettingzaag

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Makita| Barcode: 0088381670852

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

productomschrijving:
geluidsarme 2 x 18v = 36v lithium-ion accukettingzaag, ideaal voor het onderhoud van stadsparken en tuinen in woonwijken, bij scholen of ziekenhuizen of elke andere lawaaigevoelige omgeving.
professioneel accugereedschap voor een maximale bewegingsvrijheid zonder het lawaai, de uitlaatgassen, de startproblemen en de onderhoudskosten van een benzinemotor.
automatische kettingsmering door oliepomp met regelbaar debiet; een kijkvenster op de kettingolie laat een gemakkelijke controle van het oliepeil toe.
handige gereedschapsloze zwaardwissel en kettingspanning door middel van een eenvoudige en blokeerbare draaihendel.
eenvoudig toegankelijke koolborstels maken regelmatige inspectie gemakkelijk bij dagelijks intensief gebruik.
terugslagarme laagprofiel ketting met oplopende aandrijfschakels biedt de grootst mogelijke veiligheid aan occasionele kettingzaaggebruikers.
motorrem stopt de ketting in 0.5sec na het loslaten van de schakelaar; safety-matic massagestuurde kettingrem blokkeert in geval van terugslag de ketting en schakelt de motorstroom uit.
uitstekende balans dank zij de achteraan geplaatste batterij.
ergonomische, naar onder versmallende handgreep met comfortabele softgrip bekleding.
door het gebruik van twee 18v batterijen in serie worden voorheen ongeziene prestaties mogelijk met het meest gebruikte batterijtype; een investering in een apart batterijsysteem enkel voor de zwaarste toepassingen wordt daarmee overbodig.
diverse constructiedetails zoals een volledig waterdichte schakelaar, een interne dichting die de batterij afschermt en in hars gegoten elektronische circuits staan garant voor de beste stof- en waterbestendigheid op de markt.
indicatie van lege batterijen door middel van een led waarschuwingslampje.
deze basisversie wordt geleverd zonder batterijen en zonder lader, maar is compatibel met bijna alle andere lxt 18v li-ion batterijen. op deze manier kan u op een prijsbewuste manier uw collectie makita machines uitbreiden.

Eigenschappen

Merk Makita
Aandrijving Accu
Automatische Kettingsmering Ja
Diameter zaagblad 300 mm
Draadloos Ja
Product gewicht 4.7 kg
Spanning 18 V
Telescopisch Nee
Voltage 18 V
Zaagbladlengte 30 cm

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews