Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Maxx 52cc Kettingzaag - benzine - 2 takt - zaagblad 45 cm Maxx 52cc Kettingzaag - benzine - 2 takt - zaagblad 45 cm Maxx 52cc Kettingzaag - benzine - 2 takt - zaagblad 45 cm Maxx 52cc Kettingzaag - benzine - 2 takt - zaagblad 45 cm Maxx 52cc Kettingzaag - benzine - 2 takt - zaagblad 45 cm Maxx 52cc Kettingzaag - benzine - 2 takt - zaagblad 45 cm Maxx 52cc Kettingzaag - benzine - 2 takt - zaagblad 45 cm Maxx 52cc Kettingzaag - benzine - 2 takt - zaagblad 45 cm Maxx 52cc Kettingzaag - benzine - 2 takt - zaagblad 45 cm Maxx 52cc Kettingzaag - benzine - 2 takt - zaagblad 45 cm Maxx 52cc Kettingzaag - benzine - 2 takt - zaagblad 45 cm

Maxx 52cc Kettingzaag - benzine - 2 takt - zaagblad 45 cm

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Maxx| Barcode: 7106629613164

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

De Maxxtools 52cc Kettingzaag maakt gebruik van het 2-takt principe. In de volksmond wordt de brandstof die je voor dit apparaat nodig hebt ook wel 'mengsmering' genoemd. Dit is afgeleid van het mengen van de tweetaktolie met Euro-95 benzine. De mengverhouding is 25:1, wat betekent dat je voor 1 liter benzine 40 ml olie nodig hebt.

Waar is de kettingzaag voor geschikt?
Deze kettingzaag is geschikt voor kleine klussen. Je gebruikt dit gereedschap bij het zagen van hout, zoals houten balken, planken, takken en stammen. Deze kettingzaag is niet geschikt voor het zagen van minerale materialen.

De voordelen van de kettingzaag
- Robuuste kwaliteitsketting 325"
- 1,5 mm
- 72 schakels
- Automatische kettingsmering
- Snoerloos
- Wordt geleverd inclusief Nederlandse handleiding

De belangrijkste specificaties van de kettingzaag
- Gewicht: 5,4 kg (zonder zaagblad en ketting)
- Motor: 1 cilinder, 2-takt, luchtgekoeld
- Cilinderinhoud: 52 cm³
- Vermogen: 3,0 pk
- Lengte zaagblad: 45 cm
- Robuuste kwaliteitsketting:
- Mengverhouding brandstof: 25:1
- Tankinhoud: 550 ml
- Inhoud kettingolie: 260 ml
- Automatische kettingsmering

Tips & tricks
Draag tijdens gebruik beschermende uitrusting en een veiligheidsbril. Het dragen van bijvoorbeeld een stofmasker, slipvaste werkschoenen, een veiligheidshelm of gehoorbescherming vermindert het risico op verwondingen.
En bekijk deze handleiding goed als je de Maxx kettingzaag gaat monteren.

FAQ
1. Waarvoor dient het schroefdraad dopje aan de bovenkant en wanneer te gebruiken? Dat is het knopje om de kap te openen waarachter de luchtfilter en de bougie zit. Als er teveel aan de koord is getrokken om de machine te starten is de bougie ‘verzopen’ (te nat). Dan moet men deze kap losdraaien en de bougie droog vegen met de doek.
2. Hoe vul je de kettingzaag met benzine? Schud steeds goed met de jerrycan zodat de benzine en olie zich goed vermengen. Ook als je de kettingzaag een paar uur niet gebruikt is het het beste om eerst er een paar keer mee te schudden zodat ook weer de benzine en olie goed gemengd zijn voor je start. Vastlopers zijn bijna steeds te wijten aan het feit dat de machine enkel op benzine draaide.
3. Waar zit de stelschroef voor de kettingzaagolie? De stelschroef van het oliepompje kunt u vinden door het zwarte, metalen kapje juist naast het tandwiel los te draaien.
4. Kan ik mijn oude brandstof in de tank laten zitten voor later gebruik?
Nee, dit is ten zeerste af te raden. Het is wel aan te raden om de brandstof direct op te maken, anders kan dit schade brengen aan de cilinder en/of de carburateur. Indien u de machine weg zet voor de winter zorg er dan voor dat alle leidingen leeg zijn
Wat als ik mijn kettingzaag enkel nu en dan gebruik?
Vergeet dan zeker niet alle brandstof uit de tank te gieten en ergens op te slaan. Daarna zult u de kettingzaag aan moeten zetten tot hij automatisch uitvalt. Zo zit er geen brandstof meer in de tank en kunt u de kettingzaag voor een lange periode opbergen.
Ik gebruik mijn kettingzaag erg vaak, wat nu?
Dan is het aan te raden om de luchtfilter bij elk gebruik te controleren op vuiligheid of ophopingen. Is dit het geval, maak het dan schoon en was het met een zachte borstel. Gebruik de kettingzaag pas tot de filter helemaal droog is.
Waarom doet mijn motor raar en/of is de kettingzaag niet meer krachtig?
Mogelijk is uw luchtfilter vuil of is er een ophoping. Mocht dit het geval zijn, maak de filter dan schoon. Beschreven hoe dit aangepakt moet worden staat in de vorige FAQ.
De kettingzaag is niet meer zo krachtig als eerst, waar ligt dit aan?
Dat zou kunnen liggen aan het feit dat de ketting bot is geworden. Verzet de ketting en maak hem opnieuw scherp.
De luchtfilter en kettingzaag zijn normaal, maar hij doet het niet?
Neem contact op met Maxxtools en verander niks aan de carburateur.
Ik heb de hendel een aantal keer overgehaald om te starten, maar er gebeurt niks? Het kan zijn dat u de hendel te vaak over heeft gehaald, waardoor er een overvloed is aan brandstof. Demonteer dan de luchtfilter en de bougie. Veeg de bougie droog met een doek en monteer alles terug.

Wat zit er in de verpakking?
-Maxxtools 52cc Kettingzaag
- Zaagketting
- Zwaard
- Zaagbladbesherming
- Mengbus
- Montagekit

Eigenschappen

Merk Maxx
Wat zit er in de doos kettingzaag met zaagblad, zaagketting en gereedschapsset
Aandrijving Benzine
Automatische Kettingsmering Ja
Bladbreedte 45
Diameter zaagblad 70 mm
Draadloos Ja
Geluidsniveau 75 dB
Product gewicht 5400 g
Snoerlengte 0 m
Spanning 0 V
Telescopisch Nee
Voltage 0 V
Zaagbladlengte 45 cm

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews