Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
WOLF-Garten Trimmer LI-ION POWER PSA 700 - werkbreedte 20 cm - looptijd 20 min. - 18 V accu - inl. accu + lader WOLF-Garten Trimmer LI-ION POWER PSA 700 - werkbreedte 20 cm - looptijd 20 min. - 18 V accu - inl. accu + lader WOLF-Garten Trimmer LI-ION POWER PSA 700 - werkbreedte 20 cm - looptijd 20 min. - 18 V accu - inl. accu + lader WOLF-Garten Trimmer LI-ION POWER PSA 700 - werkbreedte 20 cm - looptijd 20 min. - 18 V accu - inl. accu + lader

WOLF-Garten Trimmer LI-ION POWER PSA 700 - werkbreedte 20 cm - looptijd 20 min. - 18 V accu - inl. accu + lader

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: WOLF-Garten| Barcode: 4009269304795

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

WOLF-Garten LI-ION POWER PSA 700 kettingzaag op steel is een kettingzaag met een motorvermogen is 18 Volt en 3,0 Ah LI-ION POWER. De lengte van het zwaard is 20 cm en de diameter van het zwaard is 70mm. De steellengte van de PSA 700 is 2.95 m. Bomen op grotere hoogte snoeien gaat dus heel eenvoudig. De looptijd van de kettingzaag bedraagt 20 minuten (bij 70 x zagen in droog hout met een doorsnede van 70 mm). Het opladen van de accu is 2 uur. De accu kettingzaag is voorzien van een Oregon zaag en ketting. De kettingsnelheid is 3,5 m/s.

Geleverd inclusief zwaard hoes, draagriem, oplader en LI-ION POWER Pack 6.

Specificaties
- Zwaardlengte 20 cm.
- Zagen op afstand met een telescoopsteel 2.95 meter.
- Met 1 volle accu 70 knippen in drooghout.
- Inclusief zwaard hoes, draagriem, LI-ION POWER Pack 6, oplader.
- Wisselbare accu om door te blijven werken.
- Het gewicht bedraagt 2,7 kg.

Garantie
Voor een periode van 3 jaar, geteld vanaf de verkoopdatum, worden alle defecte delen (incl. materiaal- of verwerkingsdefecten) kosteloos gerepareerd of vervangen. Deze garantie geldt voor alle producten, die conform de meegeleverde gebruiksaanwijzing gebruikt en onderhouden zijn en waarbij er geen sprake is van onjuist gebruik, misbruik, ongeluk, commercieel gebruik, nalatigheid, verkeerd onderhoud of ongeautoriseerde productaanpassing. Op alle accu's van accuproducten geldt een garantie van 2 jaar. De garantie geldt echter niet voor aan slijtage onderhevige delen.

Over WOLF-Garten
WOLF-Garten heeft voor elke tuinklus het juiste tuingereedschap vervaardigd. Na het maaien van het gazon is het ook mooi om even de graskanten mee te pakken. Met de handige grasscharen van WOLF-Garten is dit zo gebeurd. Kijk in het assortiment naar de juiste grasschaar voor u.

Eigenschappen

Merk WOLF-Garten
Wat zit er in de doos 1 stuk
Aandrijving Accu
Draadloos Ja
Product gewicht 4 kg
Telescopisch Nee
Voltage 18 V
Zaagbladlengte 20 cm

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews